Όλα δείχνουν πως η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής, θα γίνει αύριο.

Η ΑΕΚ έλαβε αργά το απόγευμα σήμερα (15/7) ειδοποίηση από την Λας Πάλμας πως ο ισπανικός σύλλογος δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις διαδικασίες με την Μπόκα Τζούνιορς για το 20% ποσοστό μεταπώλησης για τον Αραούχο, οπότε δύσκολα θα ανακοινώσουν επίσημα μέχρι απόψε το βράδυ την παραχώρηση του παίκτη.

Η ΑΕΚ που δεν συμμετέχει πλέον στις διαδικασίες αφού έχουν ολοκληρωθεί όλα όσα περιλάμβαναν και δική της συμμετοχή, πρέπει να περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Λας Πάλμας, για να προχωρήσει με τις δικές της ανακοινώσεις και πλέον αυτό φαίνεται πως είναι δύσκολο να γίνει μέχρι απόψε το βράδυ. Οπότε πάμε για επίσημες ανακοινώσεις, αύριο Παρασκευή.

Ο Αραούχο ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ κι έχει ολοκληρώσει όλα όσα έπρεπε να γίνουν μεταξύ του ίδιου και της νέας του ομάδας, ενώ έτοιμο είναι και το υλικό για την επίσημη παρουσίαση του. Έφυγε για το ξενοδοχείο του για λίγη ώρα και θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το φιλικό της Ένωσης με τον Απόλλωνα Λεμεσού.