Στη μικροεπέμβαση στο γόνατο που ήταν προγραμματισμένη, θα υποβληθεί ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς και θα χάσει τα εναπομείναντα ματς για το 2021.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα επιστρέψει από το νέο έτος.

Ο Αυστριακός γκολκίπερ θα διαβεί την πόρτα του χειρουργείου για να κάνει καθαρισμό στο γόνατο, πράγμα που ήταν προγραμματισμένο και είχε δηλώσει και ο ίδιος. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο του χρόνο και η επιστροφή του αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2022.

Πιθανότατα ο Στάνκοβιτς θα είναι έτοιμος για το ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Ταυτόχρονα ο Αυστριακός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV αναφέρθηκε στη νοοτροπία νικητή που χτίζει η ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ηταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι για να έχει νοοτροπία νικητή. Να κερδίζει τέτοια παιχνίδια και το δείξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα καταφέραμε να κρατήσουμε το 1-0 ως το τέλος. Ο Τσούμπερ πέτυχε δυο γκολ που δεν μέτρησε κανένα.

Μπορεί να μας έφερε κάποιο άγχος, αλλά σημασία έχει ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο τέλος. Η χρονιά έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτή τη διαφορά των 6 βαθμών. Αλλά δεν πρέπει να την κοιτάμε. Έγιναν απίστευτα πράγματα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Απόψε όμως πήραμε τη νίκη και θα πρέπει να δούμε πώς θα κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Για το βραβείο του MVP που του έδωσε ο κόσμος; «Το πιο σημαντικό δεν είναι ότι κρατάω το βραβείο του MVP, αλλά ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».