Ο Όλεγκ Νταντσένκο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής του από την Ένωση την Κυριακή.

Ημέρα Νταντσένκο ήταν η σημερινή για την ΑΕΚ καθώς ο 26χρονος Ουκρανός μπακ, ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο Νταντσένκο πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο και έχει μάλιστα υπογράψει, ολοκληρώνοντας όλες τις διαδικασίες που απαιτούνταν.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι αναμένουν απλά ένα έγγραφο από την Ούφα, στην οποία ο Νταντσένκο αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού.

Την Κυριακή, λοιπόν, η ΑΕΚ αναμένεται να επισημοποιήσει την απόκτηση του Νταντσένκο, τον οποίο αποκτά με αγορά από τη Ρούμπιν Καζάν, ενισχύοντας έτσι το δεξί άκρο της αμυντικής της γραμμής.

Θυμίζουμε ότι αναφορικά με την περίπτωση του Μίκαελ Βέριπς, η ΑΕΚ αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της καθώς η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέρριψε την πρόταση των κιτρινόμαυρων. Η αγγλική ομάδα δεν δεχόταν να μπει οψιόν αγοράς στο deal και επιθυμούσε απλό δανεισμό του 24χρονου Ολλανδού τερματοφύλακα.