Παρά την αρνητική εικόνα από τα ρεπορτάζ σε Ουγγαρία και Ουκρανία, για την Ένωση ο τεχνικός της Φερεντσβάρος, εξακολουθεί να υπάρχει…

Την είδηση της Δευτέρας, για την κρούση της ΑΕΚ για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, ακολούθησε… μπαράζ δημοσιευμάτων τόσο στην Ουγγαρία, όσο και στην Ουκρανία, σε σχέση με αυτό το ζήτημα. Σε κάποια εκφράστηκε η διάθεση της Φερεντσβάρος να τον κρατήσει, σε άλλα πως ζητάει 1 εκατομμύριο Ευρώ για να τον ελευθερώσει από το συμβόλαιο του κι αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα με την ΑΕΚ. Γενικά επικράτησε ένα κλίμα πως η περίπτωση παρουσιάζει ακραίες δυσκολίες για την Ένωση και πως μάλλον πρέπει να θεωρείται «καμένη».

Μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί και πως έτσι είναι όντως τα πράγματα, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην ΑΕΚ η περίπτωση του Σεργκέι Ρεμπρόφ, δεν θεωρείται «καμένη». Εξακολουθούν την προσπάθεια για να βρεθεί ο τρόπος συμφωνίας για να έρθει ο πολύ ανερχόμενος Ουκρανός τεχνικός στην Ένωση και κατά πάσα πιθανότητα τουλάχιστον τα τελευταία 24ωρα εξακολουθεί να είναι στο προσκήνιο.

Φυσικά είναι δεδομένο πως παρουσιάζει τεράστιες δυσκολίες, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν πως δεν γίνεται να προχωρήσει. Αντίθετα, είναι σε πλήρη δραστηριότητα γύρω από την συγκεκριμένη περίπτωση, χωρίς φυσικά να σημαίνει αυτό πως δεν υπάρχει έντονη κινητικότητα την ίδια στιγμή και γι’ άλλες. Ωστόσο το θέμα Ρεμπρόφ για την ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει κλείσει.