Τη νέα, ιδιαίτερη και ξεχωριστή τρίτη εμφάνιση που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της παρουσίασε η ΑΕΚ, μέσω των social media, το μεσημέρι της Τετάρτης (16/09).

Όπως μπορείτε να δείτε κι από το παρακάτω βίντεο, η φετινή τρίτη φανέλα της Ένωσης διαφέρει από προηγούμενες χρονιές, καθώς έρχεται σε μπεζ απόχρωση με γκρι λεπτομέρειες. Πέρυσι και πρόπερσι θυμίζουμε πως το χρώμα ήταν μπλε.

Έτσι, η ΑΕΚ επιστρέφει ξανά σε ανοιχτόχρωμη τρίτη φανέλα, όπως η λευκή που υπήρχε την χρονιά 2017-18, όταν και ο Δικέφαλος κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η φανέλα παρουσιάστηκε πρώτα, μέσω της επίσημης σελίδας «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» στο Facebook.

«Με χρώμα διαφορετικό από τα καθιερωμένα και υψηλά ποιοτικά στάνταρ, η 3η αγωνιστική φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021 προκαλεί αίσθηση. Στην φανέλα, την οποία θα χρησιμοποιεί η ομάδα ως δεύτερη εμφάνιση στους ευρωπαϊκούς αγώνες, κυριαρχούν το μπεζ χρώμα και οι γκρι λεπτομέρειες. Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει το επετειακό λογότυπο για τα 20 χρόνια του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, το οποίο είναι ο μεγάλος χορηγός της ΑΕΚ», αναφέρει το μήνυμα το οποίο συνοδεύει το παρακάτω βίντεο!

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό βίντεο