Τι γίνεται με Στάνκοβιτς, Τσιντώτα και ποιες οι πιθανότητες να δούμε τον Χατζηεμμανουήλ και στη ρεβάνς του κυπέλλου.

Η ΑΕΚ έφτασε στο σημείο να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τον τρίτο της γκολκίπερ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, τον 22χρονο Βασίλη Χατζηεμμανουήλ. Από τη μία ο Στάνκοβιτς προπονείται κανονικά μεν, δεν αισθάνεται όμως ο ίδιος έτοιμος για να μπει σε παιχνίδι. Δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί στο πως νιωθει το γόνατο του, μετά την επέμβαση.

Από την άλλη ο Παναγιώτης Τσιντώτας είχε θέμα στη μέση. Δοκίμασε στη προθέρμανση πριν το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά δε μπόρεσε να μείνει στο γήπεδο περισσότερο από ένα -δυο λεπτά.

Το πρώτο ερώτημα είναι φυσικά τι θα γίνει εν όψει ΠΑΟΚ. Πρώτον, ο Τσιντώτας πήγε στο Περιστέρι χωρίς να υπάρχει ακόμη η πλήρης εικόνα για την έκταση και τη σοβαρότητα του προβλήματος του. Αντιμετωπίστηκε το Σάββατο και τη Κυριακή το πρωί με φυσιοθεραπεία και παυσίπονα και στη λογική να δοκιμάσει πριν το ματς. Σήμερα, με μαγνητική που θα γίνει, θα υπάρξει η πλήρης εικόνα. Εκτιμάται πως δεν πρέπει να υπάρχει κάτι σοβαρό. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ανεξάρτητα από τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν έξω στο Περιστέρι, επίσης εκτιμάται πως μπορεί να υπάρξει διαχείριση για να είναι σε θέση να παίξει την Τετάρτη. Σε περίπτωση βέβαια που διαπιστωθεί σοβαρή ζημιά, δεν υπάρχει συζήτηση.

Το επόμενο ερώτημα είναι αν μπορεί να παίξει ο Στάνκοβιτς σε περίπτωση αδυναμίας του Τσιντώτα. Κι εδώ δεν είναι εύκολο να δοθεί απάντηση. Ένα πρώτο ζήτημα είναι πως ο Αυστριακός έχει αγωνιστεί τελευταία φορά 4 Δεκεμβρίου με τον Παναθηναϊκό. Είναι σε μια φάση που δε νιώθει ακόμη άνετα και σαφώς παρά την εμπειρία του, η φύση της θέσης θέτει σοβαρούς προβληματισμούς αν είναι το πρώτο του παιχνίδι μετά από καιρό, ένα τόσο κρίσιμο ματς όσο η ρεβάνς του κυπέλλου. Σαφώς σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμος ο Τσιντώτας, θα δοθεί αρχικά το βάρος στη περίπτωση του Στάνκοβιτς. Όμως για να λέμε την αλήθεια, το ενδεχόμενο η ΑΕΚ αν δεν έχει τον Τσιντώτα, να αγωνιστεί και με τον ΠΑΟΚ με τον Χατζηεμμανουήλ κάτω από τα δοκάρια, δε μπορεί να αποκλειστεί.