Προπονείται ακόμα στο χορτάρι της Ριζούπολης ο Μπρούνο Άλβες, μέχρι να αποφασιστεί το μέλλον του, για την ΑΕΚ.

Μπορεί ο Μπρούνο Άλβες να βρίσκεται προ των πυλών με την ΑΕΚ για την προσθήκη του στο νέο οργανόγραμμα της Ένωσης, ωστόσο για την ώρα, ο Πορτογάλος συνεχίζει να κυκλοφορεί με σορτσάκι και με τις τάπες στα πόδια και να δίνει το παρών στις προπονήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έχουν ακόμα πει «καλό καλοκαίρι» από την στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού που μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω και να προσφέρει την ευκαιρία στον Απόλλωνα να διεκδικήσει σε μπαράζ με τη Βέροια την παραμονή του στη Super League.

Μέχρι ωσότου ξεκαθαρίσει τελεσίδικα το τοπίο, ο Άλβες θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Απόλλωνα κι εφόσον οι «κυανόλευκοι» πάνε σε μπαράζ θα υπολογίζεται κανονικά από τον Μπάμπη Τεννέ.

Εάν τώρα εκδοθεί την Πέμπτη (2/6) ή τις επόμενες ημέρες αθωωτική απόφαση για τον Παναιτωλικό, τότε αυτομάτως ο Άλβες θα αποχωρήσει από τον Απόλλωνα και θα ανοίξει ο δρόμος για την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Αντίθετα θα υπάρξει καθυστέρηση σε περίπτωση πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης για την ομάδα του Αγρινίου, από την στιγμή που το βέβαιο είναι πως θα υπάρξει έφεση και ο Άλβες θα συνεχίσει να κάνει προπονήσεις με τον Απόλλωνα.