Μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ ο Γενς Γιόνσον, τον υπολογίζει ο Αλμέιδα για το ματς με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Οι μέρες γιορτών στην ΑΕΚ πέρασαν και άφησαν γλυκιά γεύση και υπέροχες αναμνήσεις σε όλους. Η Ενωση μπήκε με θεαματικό τρόπο στη νέα εποχή της, συνέτριψε με 4-1 τον Ιωνικό και βρίσκεται πλέον σταθερά στο κυνήγι του Παναθηναϊκού. Κρίσιμο για τις ισορροπίες του πρωταθλήματος είναι το ματς της Κυριακής με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά το σημαντικό είναι πως ο Αλμέιδα βλέπει τις επιλογές του να πυκνώνουν ακόμα περισσότερο.

Πλέον, έπειτα από το ρεπό της Τρίτης, στη σημερινή προπόνηση μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα ο Γενς Γιόνσον. Ο Δάνος έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του, αλλά είχε μείνει εκτός για το ματς με τον Ιωνικό λόγω αδιαθεσίας. Επιστροφή που δίνει λύσεις στον Αλμέιδα, αν και το δίδυμο Σιμάνσκι, Πινέδα πήγε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια. Οι Αμραμπατ και Γαλανόπουλος έκαναν αποφόρτιση, ενώ ο Στάνκοβιτς δεν προπονήθηκε λόγω οσφυαλγίας, αλλά κρίνεται ως κάτι σοβαρό. Εκτός παραμένουν οι Τζαβέλλας και Φαν Βέερτ.