Να στηρίξουν την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή τους και να την προστατέψουν, από οποιονδήποτε κίνδυνο τιμωρίας καλεί τους φίλους της ομάδας η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, εν όψει του αποψινού μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30).

Αναλυτικά το μήνυμα της διοίκησης προς το κοινό της «Ένωσης»:

To δικό μας νέο μεγάλο ραντεβού είναι απόψε στο ΟΑΚΑ!

– Θα είμαστε εκεί, δίπλα στην ομάδα μας, δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή!

– Προμηθευόμαστε το εισιτήριό μας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19.30, ΟΑΚΑ) ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, έως και μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.

– Δεν φέρουμε μαζί μας… κροτίδες, βεγγαλικά και συσκευές λέιζερ. Χρειαζόμαστε μόνο το κασκόλ μας, το εισιτήριο, τη μάσκα μας, το πιστοποιητικό εμβολιασμού έτοιμο στο κινητό μας για τον έλεγχο και αποδεικτικό ταυτότητας.

– Προσερχόμαστε έγκαιρα στο ΟΑΚΑ για να αποφύγουμε τον συνωστισμό στις θύρες λόγω των απαιτούμενων ελέγχων.

– Αποδείξαμε σε όλους ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μαγική ατμόσφαιρα ΜΟΝΟ με τη φωνή μας και θα το ξανακάνουμε!

– Συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες, φοράμε τη μάσκα μας, ακολουθούμε τις υγειονομικές διατάξεις.

– Επιδεικνύουμε την ίδια ευρωπαϊκού επιπέδου συμπεριφορά και παραμένουμε κοντά στην ομάδα μας σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν!

– Eίμαστε και πάλι κοντά στην ΑΕΚ και καλούμαστε να αποδείξουμε, προς πάσα κατεύθυνση, ότι δικαιούμαστε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος κοντά!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAEK.FC.OFFICIAL%2Fposts%2F6748600271848060&show_text=true&width=500