Τα Σέρβικα ΜΜΕ αποκάλυψαν τους όρους συμφωνίας και τα λεφτά που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το «Mozzartsport» αναφέρει πως ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, ενώ αναφέρεται και στις αποδοχές του παίκτη. Έτσι επισημαίνεται πως ο 27χρονος χαφ έχει ήδη συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» και αναμένεται να λαμβάνει ετησίως περίπου ένα εκατ. ευρώ, κάτι λιγότερο δηλαδή από αυτά που προβλεπόταν από το συμβόλαιό του στους Γερμανούς.

Το μεγάλο, όμως, ενδιαφέρον φαίνεται να βρίσκεται στους όρους του deal της ΑΕΚ με τη γερμανική ομάδα. Αρχικά ο σύλλογος της Bundesliga μπορεί να ζητούσε κοντά στα δύο εκατ. ευρώ, αλλά η «Ένωση» κατάφερε να ρίξει το κόστος στο μισό. Ο λόγος είναι το 30% που θα διατηρήσει η Χόφενχαϊμ ως ποσοστό μεταπώλησης, ποσοστό που «ξεκλείδωσε» την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στο να πει το «ναι» ο Γκατσίνοβιτς ήταν η έντονη επιθυμία να πάει σε μια ομάδα που θα έχει αυξημένες πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός, ώστε να είναι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική Σερβίας.