Ολοκληρώθηκε η συμφωνία της ΑΕΚ με την ιταλική ομάδα και ο Ναπολιτάνος …ετοιμάζει βαλίτσες για την πατρίδα του.

Ολοκληρώνεται μέσα στην μέρα, η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην Σπέτσια. Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η συμφωνία που αποκαλύφθηκε χθες, υπήρξε πολύ συζήτηση και διαπραγματεύσεις για την τεχνική μορφή της συμφωνίας και κυρίως την πρόβλεψη για το τέλος της σεζόν.

Η πλευρά της Σπέτσια δεν ήθελε να περάσει ως πώληση από τώρα, για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά τους κι εκεί «κόλλησε» το θέμα για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας.

Τελικά το ζήτημα ξεκαθάρισε σήμερα, Τετάρτη. Η ΑΕΚ παίρνει άμεσα 500 χιλιάρικα για τον Βέρντε και φυσικά και την απαλλαγή από το συμβόλαιο του παίκτη. Για το καλοκαίρι η πρόβλεψη που θα αποτυπωθεί επίσημα είναι πως η Σπέτσια δίνει άλλα 600 χιλιάρικα εφόσον μείνει στην Serie A. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί η ιταλική ομάδα έχει προτεραιότητα για να τον κρατήσει εφόσον το θέλει, ωστόσο και η ΑΕΚ έχει περιθώριο διαπραγμάτευσης.

Η αρχική πρόταση της Σπέτσια κι αυτή στην οποία επέμεναν μέχρι το πρωί της Τρίτης, ήταν να μη δώσουν κανένα ποσό μέχρι το καλοκαίρι και να πληρώσουν 700 ή 800 χιλιάρικα το καλοκαίρι, είτε μείνουν, είτε πέσουν. Η ΑΕΚ δεν ενδιαφερόταν όμως μόνο για την απαλλαγή από το συμβόλαιο του παίκτη, οπότε με την στάση που κράτησαν στις διαπραγματεύσεις οι άνθρωποι της, κατάφεραν να πάρουν στο χέρι μισό εκατομμύριο. Κάτι που σημαίνει εκτός των άλλων, πως δύσκολα θα αφήσει η Σπέτσια τον Βέρντε και στο τέλος της σεζόν. Το πιθανότερο είναι αν δεν μείνουν στην Serie A, να επιδιώξουν να διαπραγματευθούν για μικρότερο αντίτιμο από τις 600 χιλιάδες.

Οι δύο ομάδες είναι πλέον στην διαδικασία της ανταλλαγής εγγράφων και ο Ντανιέλε Βέρντε δεν αποκλείεται να φύγει για Ιταλία, ακόμη και σήμερα, Τετάρτη.