Ο Νέλσον Ολιβέιρα θα ανεβάσει ρυθμούς από τη Δευτέρα για να δει αν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ακολούθησε και το Σάββατο το πρόγραμμα ενδυνάμωσης το οποίο πραγματοποιούσε εδώ και δύο εβδομάδες. Ήταν ουσιαστικά μια ειδική διαχείριση για τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος περίμενε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ. Αυτό θα γίνει από τη Δευτέρα όταν και θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και να ανεβάσει ρυθμούς για να δει αν οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς αποτελούν οριστικά παρελθόν. Από αυτό θα εξαρτηθούν τα πάντα και θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την κατάστασή του.

Όσον αφορά τον Μάριο Οικονόμου, συνέχισε την αποφόρτιση το πρωί του Σαββάτου λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε, αλλά περισσότερο για προληπτικούς λόγους καθώς από τη Δευτέρα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Φυσικά ο Σέρχιο Αραούχο συνεχίζει την αποκατάστασή του για τη θλάση που έχει υποστεί, δείχνοντας μεγάλη διάθεση και πείσμα να επιστρέψει δυναμικά. Μάλιστα η αποθεραπεία πάει αρκετά καλά με τον «Τσίνο» να μπαίνει ελαφρά και στο γήπεδο, ενώ εξακολουθεί να δουλεύει με τον Χρήστο Καρβουνίδη για τη φυσικοθεραπεία του. Και την ερχόμενη εβδομάδα ο Αργεντινός επιθετικός θα συνεχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομικό για να φανεί πως εξελίσσεται η κατάστασή του.

Ο Καρέρα έχει δώσει ρεπό για τους παίκτες της ΑΕΚ την Κυριακή. οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00, ενώ πριν την προπόνηση όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν για τέταρτη φορά σε τεστ για τον covid-19.