Γεμίζει μπαταρίες και ετοιμάζει αλλαγές για να γίνει καλύτερη η ΑΕΚ.

Ετοιμάζουν… άλλη ΑΕΚ τη νέα χρονιά. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περίοδο των εορτών. Αφενός, παίρνουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αφετέρου, θέλουν σε αυτό το μικρό διάστημα να δουλέψουν ώστε να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο. Η Ένωση βρίσκεται πλέον στο -11 από την κορυφή του πρωταθλήματος και τον Ολυμπιακό, αλλά δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα.

«Να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας τις επόμενες ημέρες και να επιστρέψουμε με προσοχή στις προπονήσεις, για να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι τις υποχρεώσεις μας και την προσπάθεια μας», ήταν το σύνθημα του Αργύρη Γιαννίκη ενόψει του come back των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα, είχε προαναγγείλει αλλαγές στην ΑΕΚ μετά τη ρεβάνς (1-1) με την Κηφισιά για το Κύπελλο, αλλά κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, επισημαίνοντας ότι μπορεί να μην αφορούν το ρόστερ. «Μπορεί να είναι και αγωνιστικές», τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV.

Σε ό,τι αφορά το δυναμικό, υπήρξε φημολογία για τον Πολωνό μέσο της Ουράλ, Ράφαλ Αουγκουστίνιακ, αλλά προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι εντός των συνόρων. Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θα ήθελαν να κάνουν προσθαφαιρέσεις, αλλά όταν πρόκειται για περίοδο μεσούσης της σεζόν, υπάρχει επιπλέον δυσκολία σε σχέση με το καλοκαίρι.

Υπάρχουν, πάντως, παίκτες, οι οποίοι δεδομένα δεν υπολογίζονται. Όπως οι Μπακάκης, Ινσούα και Νταντσένκο, αλλά και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής και το καλύτερο δυνατό σενάριο θα ήταν και για τις δύο πλευρές να συνεχίσουν αλλού (βλ. Τάνκοβιτς). Εξελίξεις προσεχώς…