Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως η καμπάνια της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων πηγαίνει εξαιρετικά, καθώς αρκετές είναι οι προτάσεις για τα οκτώ κουτάβια.

Εξαιρετικά φαίνεται πως πάει η καμπάνια της ΠΑΕ ΑΕΚ με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την προώθηση της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων.

Τα οκτώ υπέροχα κουτάβια εμφανίστηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και τις τελευταίες μέρες συστήνονται στο κοινό μέσα από τα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε συνεργασία με τον αστικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό «Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου» η ΑΕΚ συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην υιοθεσία αυτών των οκτώ αρσενικών κουταβιών και όπως ενημέρωνε: «Έχουν ήδη γίνει πολλές προτάσεις υιοθεσίας στη σελίδα “Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου” στο Facebook και οι προτάσεις υιοθεσίας εξετάζονται γιατί πρέπει να πληρούν βασικές προϋποθέσεις αξιοπιστίας ώστε να εγκριθεί η υιοθεσία».

Επίσης η Ένωση ανέφερε ότι «πολλές από τις προτάσεις πάντως που έχουν κατατεθεί κρίνονται ως πολύ σοβαρές οπότε είναι θέμα χρόνου η υιοθεσία των οκτώ κουταβιών» επισημαίνοντας ότι αίτημα υιοθεσίας έχουν καταθέσει και οι ποδοσφαιριστές.

Ταυτόχρονα η ΠΑΕ ανέφερε ότι «η προσπάθεια δεν σταματά εδώ, ούτε αυτά τα οχτώ κουτάβια είναι τα μοναδικά αδέσποτα του συγκεκριμένου μη κερδοσκοπικού οργανισμού και θα τη συνεχίσουμε ώστε η υιοθεσία να επεκταθεί και σε άλλα αδέσποτα κουταβάκια που επίσης υπάρχουν προς υιοθεσία».