Ο Μιλόγεβιτς βρέθηκε στα Σπάτα και αποχαιρέτισε παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο. Τι είπε ο Παπαδημητρίου στους ποδοσφαιριστές για το θέμα του νέου προπονητή.

Στα Σπάτα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές και όλο το υπόλοιπο τιμ αποχωρώντας στη συνέχεια με τους συνεργάτες του.

Σέρβος τεχνικός ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία τους μιλώντας με πολύ 1ερμά λόγια για τη συμπεριφορά τους και το κλίμα στα αποδυτήρια όλο αυτό το διάστημα.

«Σαν ποδοσφαιριστές η αξία σας είναι δεδομένη, και το μέλλον σας εγγυημένο, αλλά σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους για την καταπληκτική συνεργασία και τη συμπεριφορά σας», είπε στους παίκτες του ο Μιλόγεβιτς.

Από την πλευρά της διοίκησης τον ευχαρίστησε ο Γιάννης Παπαδημητρίου. «Το ποδόσφαιρο είναι αποφάσεις και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις. Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα» ήταν τα λόγια του Παπαδημητρίου στον Μιλόγεβιτς.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είπε στους παίκτες ότι οι επόμενες προπονήσεις και η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα γίνει υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα που προπονεί αυτή την ώρα την ομάδα στα Σπάτα.

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Παναγιωτάρας θα καθίσει στον πάγκο στον αγώνα με τον Ατρόμητο εν αναμονή των επικείμενων αποφάσεων για την επιλογή προπονητή