Ο Σέρχιο Αραούχο είχε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του στο ματς της ΑΕΚ την Κυριακή στο Βόλο είναι αμφίβολη.

Δεν είναι με το μέρος του Σέρχιο Αραούχο οι πιθανότητες συμμετοχής στον αγώνα της ΑΕΚ την Κυριακή στο Βόλο. Ο Αργεντινός φορ είχε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και χθες έκανε συντηρητικό πρόγραμμα. Ο «Τσίνο» θα κάνει το ίδιο και σήμερα, ενώ το Σάββατο θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να μπει στην αποστολή.

Οι ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι πρώτη φορά που ταλαιπωρούν τον Αραούχο και αν υπάρχει κίνδυνος να βγάλει θλάση που θα τον κρατήσει καιρό εκτός δράσης, τότε το πιθανότερο είναι να μείνει στην Αθήνα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης της «Ένωσης» για πρώτη φορά από τον πρώτο αγώνα με την Βελέζ, στις 22 Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, χθες οι ενοχλήσεις στο γόνατό του υποχώρησαν. Ο ίδιος ο Αυστριακός γκολκίπερ έχει αποφασίσει να μην υποβληθεί σε επέμβαση και να αγωνίζεται ακολουθώντας ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους μεταθέτοντας την επέμβαση για μια περίοδο στην οποία θα υπάρχει κενό στο πρόγραμμα της ομάδας. Αν δεν επιστρέψουν οι πόνοι στο γόνατό του, τότε θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή, ειδάλλως θα επιστρατευτεί ο Παναγιώτης Τσιντώτας.