Η ΑΕΛ ενημέρωσε πως δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Γιάννη Τάτση, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις με την αποχώρηση τεσσάρων παικτών.

Κανονικά στο πόστο του θα παραμείνει ο Γιάννης Τάτσης και το τεχνικό του επιτελείο μετά την απόρριψη της παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, κατόπιν απόφασης του Αλέξη Κούγια.

Ωστόσο, η νέα ήττα στο πρωτάθλημα αναμένεται να δρομολογήσει μία σειρά δραστικών αλλαγών στο ρόστερ της ομάδας, καθώς όπως γνωστοποίησαν οι «βυσσινί» στην ανακοίνωσή τους, παρελθόν θα αποτελέσουν άμεσα οι Πλατέλλας, Φιλίπ, Γιουνές και Τρούγιτς, οι οποίοι θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Γιάννης Τάτσης, μετά το ατυχές για την ομάδα μας αποτέλεσμα με την τραγική εικόνα της ομάδα μας απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη την τρέχουσα περίοδο ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, υπέβαλε την παραίτηση του.

Την παραίτηση του, δεν έκανε δεκτή ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας και κατόπιν συζητήσεως που είχε μαζί του σήμερα το πρωί αποφάσισαν από κοινού ο κ. Τάτσης να συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας.

Μαζί του συνεχίζουν και όλοι οι συνεργάτες του.

Με απόφαση του κ. Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λύθουν τα συμβόλαια τους από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Filip, Υoynes και Trujic.

Ειδικά από τους Πλατέλλα, Filip, o κ. Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.