Ανακοίνωση που διαψεύδει δημοσιεύματα πως διάφοροι παίκτες της ομάδας της μένουν ελεύθεροι στο φινάλε της σεζόν, εξέδωσε η ΑΕΛ. Η οποία παράλληλα έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Μπέρτο, Μόρα, Μπάλλα, «Μεταξύ των ονομάτων των οποίων αναφέρει έχει συμπεριλάβει και τα ονόματα των διεθνών επίλεκτων ποδοσφαιριστών μας Kristinsson, Torje και Markovic. Η είδηση είναι εντελώς ανακριβής. Οι μόνοι ποδοσφαιριστές μας των οποίων τα συμβόλαια λήγουν την 30/6/2020 είναι οι Βαγγέλης Μόρας, Μανώλης Μπέρτος και Παναγιώτης Μπάλλας με τους οποίους είμαστε σε διαδικασία ανανέωσης, αφού άλλωστε και οι ίδιοι επιθυμούν να παραμείνουν.

Όσον αφορά τους Kristinsson, Torje και Markovic, o μεν πρώτος ανανέωσε πριν από ένα μήνα μέχρι την 30/6/2021, ο δε Τorje έχει συμβόλαιο έως την 30/6/2021 και το ίδιο συμβόλαιο έως την 30/6/2021 έχει και ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής Markovic, ο οποίος είναι μέχρι τότε δανεικός από τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση κατά την οποία διακοπεί ο δανεισμός του, τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει στην ΠΑΕ ΑΕΛ το ποσό των 200.000,00€.

Αυτονόητο είναι ότι 30/6/2020 τελειώνει ο δανεισμός των διεθνών ποδοσφαιριστών Warda, Kace και Μασούρα, οι δύο πρώτοι επιστρέφουν στον ΠΑΟΚ, ο δε Μασούρας στον Ολυμπιακό.

Παρακαλούμε τους κ.κ. δημοσιογράφους για τέτοια θέματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και προτού εκτεθούν, να επικοινωνούν με τους αρμόδιους συνεργάτες μας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ», ανέφερε σχετικά.