Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε, για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε για το πως προετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι, ενώ σχολίασε και την άδεια Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ακόμη ντέρμπι, όλοι ξέρουμε πως εξελίσσονται τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, το παίρνουμε και οι δύο ομάδες λίγο πιο προσωπικά την μεταξύ μας κόντρα και ελπίζω να κερδίσουμε».

Για το αν θα είναι ένα καθοριστικό ματς για την κατάκτηση του τίτλου: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, θα είναι καθοριστικό σίγουρα, κρίνει πολλά, είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που παλεύουν για τον τίτλο, θα είναι κρίσιμο».

Για το πως προετοιμάζεται για το ντέρμπι: «Είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι πριν από όλα τα παιχνίδια, απλά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχουν μια ειδική διαχείριση και στο μυαλό μας και στην προετοιμασία μας».

Για την απουσία του κόσμου: «Σίγουρα θα μας λείψει ο κόσμος. Θυμάμαι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει εδώ ήταν το 3-1 με τον Ολυμπιακό την χρονιά που πήραμε το νταμπλ, ήταν ένα παιχνίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».

Για την μέχρι τώρα παρουσία του: «Σίγουρα θέλω κάθε φορά να γίνομαι όλο και καλύτερος, θέλω συνεχώς να πιέζω τον εαυτό μου και να βελτιώνω το παιχνίδι μου».