Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έναε γνωστό, πως αιτήθηκε εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, κάτι που απέρριψαν τόσο οι θεσσαλοί, όσο κι η αστυνομία.

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» καλούν τους φίλους τους να μην ταξιδέψουν στο Βόλο, καθώς τα μέτρα θα είναι αυστηρά και «δεν θα μπορεί κανείς να πλησιάσει στον περιβάλλοντα χώρο χωρίς εισιτήριο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (02/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε επίσημα όπως της χορηγηθούν 2.000 εισιτήρια.

Ωστόσο, ο Βόλος Ν.Π.Σ. ήταν αρνητικός ως προς το αίτημα της ΠΑΕ Άρης.

Κατά συνέπεια, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και την μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Άρη.

Κατόπιν τούτου, καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν την Κυριακή στο Βόλο, καθώς δεν θα ανοίξει θύρα (ούτε εκδοτήριο) για φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Τα μέτρα της Αστυνομίας, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, θα είναι αυστηρά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου.