Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε την Πέμπτη στο Κορωπί ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ευχήθηκε στους παίκτες καλή επιτυχία και τους έθεσε προ των ευθυνών τους για τη φετινή σεζόν.

Το παρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί έδωσε την Πέμπτη ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος. Ο λόγος της παρουσίας του ήταν η επικείμενη πρεμιέρα του πρωταθλήματος (Σάββατο, 8.30 μ.μ. απέναντι στον Απόλλωνα στη Λεωφόρο) και η έναρξη της φετινής σεζόν.

Ο Αλαφούζος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας καλή επιτυχία, εξήρε την παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των συνεργατών του και έθεσε ταυτόχρονα τους παίκτες προ των ευθυνών τους, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι φέτος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τίποτα και από κανέναν.

Συγκεκριμένα, ο Αλαφούζος εμφανίστηκε πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης και αρχικά είχε συνεργασία για αρκετή ώρα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αμέσως μετά οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο meeting room, όπου σε μια σύντομη ομιλία τους τόνισε τα εξής: «Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κοντά σας για να σας καλωσορίσω και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζον.

Πιστεύω ότι οι προοπτικές που υπάρχουν για φέτος είναι θετικές και αισιόδοξες. Βλέπετε ότι από την πλευρά μας προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς και να σας προσφέρουμε τα πάντα, ενώ έχουμε και ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ. Θέλω, ειδικά από τους πιο παλιούς, να είστε πιο υπεύθυνοι φέτος και να ξέρετε ότι πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και για τίποτα. Καλή σεζόν και καλή επιτυχία σε όλους».

Ο Αλαφούζος παρακολούθησε επίσης το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και εν συνεχεία αποχώρησε.