Ο Ματίας Αλμέιδα, πήρε όλο το φταίξιμο πάνω του για την εικόνα της ΑΕΚ και για την πιθανότητα που η ομάδα του δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, που πλέον είναι πολύ ορατή.

Η ΑΕΚ έχασε με 2-0 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” από τον Ολυμπιακό χάρις στα δύο τέρματα του Αντρέ Όρτα, με συνέπεια να εκθρονίζεται από την πρώτη θέση και πλέον ο ΠΑΟΚ να έχει την τύχη στα χέρια του για την κατάκτηση της Stoiximan Super League.

Μετά το φινάλε του ματς ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, αναφέρθηκε στην κάμερα της COSMOTE στο γεγονός ότι οι παίκτες του παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με ανεξήγητη νευρικότητα, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του να “κλειδώσει” το back to back πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: “Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Παίξαμε άσχημα με υπερβολική νευρικότητα για έναν τελικό. Προφανώς αυτό κάνει έναν προπονητή να σκέφτεται αρκετά, γιατί στην ουσία χάνεται ένα πρωτάθλημα και ο υπεύθυνος είμαι εγώ”.

Για το γεγονός ότι είπε ότι έχει χαθεί το πρωτάθλημα ενώ μένει μία αγωνιστική ακόμα: “Στο ποδόσφαιρο μπορούν όλα να συμβούν αλλά αφήσαμε να περάσουν τα πράγματα τρεις φορές από τα χέρια μας και πλέον δεν εξαρτούνται από εμάς. Σήμερα ήταν η μέρα”.