Μπορεί όλα τα σημάδια να έδειχναν θετική έκβαση στην μετακόμιση του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ, ωστόσο η μεγάλη ανατροπή είναι γεγονός, με τον αρχηγό της Ένωσης να συνεχίζει και του χρόνου με τα κιτρινόμαυρα!

Η μεταγραφή του στην Αλ Νασρ, η οποία ένοιαζε κλεισμένη, ναυάγησε και οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, έχοντας πλέον τον αρχηγό τους στα πλάνα τους.

Ο σύλλογος από τα Εμιράτα, που είχε εισπράξει δύο αρνητικές απαντήσεις από την «Ένωση» και κατάφερε να αποσπάσει με την τρίτη το «ναι», την ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι πρέπει να αγνοήσει την πρόταση της 24ξης Αυγούστου. «Εξαιτίας κάποιων καταστάσεων», όπως ανέφερε.

Οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι πρέπει να πορευτούν χωρίς τον διεθνή άσο από εδώ και πέρα (βάζοντας στα ταμεία τους περίπου 4,5 εκατ. ευρώ), έχοντας και έτοιμες λύση για αντικατάστασή του. Πλέον καλούνται να πορευτούν με διαφορετικό πλάνο, αφού παραμένει στο ρόστερ τους ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του.