Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή, η προγραμματισμένη αναμέτρηση για τις 23/12 ανάμεσα σε ΑΕΛ και Λαμία αναβάλλεται.

Το ματς της Λαμίας με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε καθώς οι Φθιώτες ανακοίνωσαν πως βρέθηκαν εννέα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα, αλλά όπως φαίνεται δεν θα διεξαχθεί ούτε η αναμέτρηση με την ΑΕΛ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (23/12).

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League Interwetten, γνωστοποίησε πως και η συγκεκριμένη αναμέτρηση αναβάλλεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος της πόλης Θύμιος Καραϊσκος, με επιστολή του στα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα ζήτησε την αναστολή κάθε δραστηριότητας της ομάδας για τις επόμενες 14 ημέρες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ – Λαμία, ο οποίος είχε οριστεί για την Τετάρτη 23/12/2020 (εξ αναβολής, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten) αναβάλλεται, σε συμμόρφωση (α) με το από 20/12/2020 έγγραφο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το οποίο επεβλήθη κατ΄ οίκον περιορισμός 14 ημερών, στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία 1964 και (β) την απο 20/12/2020 σχετική απάντηση της Γ.Γ.Α.

Σημειώνεται πως κατόπιν ερωτήματος της Super League προς την Γ.Γ.Α., η τελευταία αποσαφήνισε εγγράφως, στις 20/12/2020, τη δεσμευτικότητα της ως άνω εντολής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συνέστησε την αναβολή του αγώνα.