Την Πέμπτη τα νέα τεστ που θα κρίνουν και την τύχη του αγώνα με την ΑΕΛ. Έκδηλη η αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Το σοκ των δέκα κρουσμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα προσπαθεί από χθες το βράδυ να διαχειριστεί ο Άρης αφού από τη μια προέχει η υγεία όσων έχουν προσβληθεί από τον covid-19 και από την άλλη η ο τρόπος διαχείρισης της κατάστασης εν όψει του αγώνα με την ΑΕΛ.

Σήμερα οι κιτρινόμαυροι θα έχουν επικοινωνία με την Λίγκα για να πάρουν κατευθύνσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των προπονήσεων και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, αλλά η αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των νέων τεστ που θα γίνουν σε όλη την ομάδα την Πέμπτη.

Εφόσον βρεθούν τρία κρούσματα παραμονές του αγώνα που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, αναβάλλεται η οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα βάσει του πρωτοκόλλου. Κάτι που είναι και πιο πιθανό με τα σημερινά δεδομένα με την ελπίδα στα επόμενα τεστ να μην έχουν προσβληθεί κι άλλοι αφού χθες έγινε κανονικά προπόνηση.

Ήδη από χθες το βράδυ έχουν τεθεί σε καραντίνα οι δέκα προσβληθέντες από τον κορωνοϊό, μεταξύ των οποίων και αρκετοί ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει ότι φυσικά θα απέχουν και από τις προπονήσεις, γεγονός που έχει και αγωνιστικό αντίκτυπο για την ομάδα του Μάντζιου.