Λίγη ώρα μετά την συνάντηση των παλαιμάχων για την σωτηρία του Παναθηναϊκού, ο Αντώνης Αντωνιάδης προχώρησε σε δήλωση, με την οποία τονίζει πως ο ίδιος και οι υπόλοιποι αντιπροσωπεία των παλαιμάχων, δεν θέλει να ρίξει τις ευθύνες σε κανέναν, αλλά να συσπειρώσει τους πάντες δίπλα στο… τριφύλλι.

Παράλληλα, μέσω της δήλωσης τους, παρουσίασε και το πλάνο που αποφασίστηκε, προκειμένου να αποφύγει η ομάδα τα… βράχια.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Αντωνιάδη:

«Έχουμε στεναχωρηθεί. Είναι η πρώτη συγκέντρωση των παλαίμαχων, να καταγράψουμε το πρόβλημα. Μιλήσαμε για ένα σχέδιο οικονομικού χαρακτήρα, αλλά για λόγους δεοντολογίας θα πρέπει να το πούμε πρώτα στο ΔΣ.

Δεν καταλογίζουμε ευθύνες σε κανέναν. Κοιτάζουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε πως ο Παναθηναϊκός να μη βρεθεί στα βράχια. Αν βρεθούν χρήματα, θα συμβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς και να μην έχουμε πρόβλημα. Βέβαια, δε λέμε ότι το άνοιγμα θα το λύσουμε εμείς, όμως. αν ο Παναθηναϊκός αναρρώσει από τα άμεσα προβλήματα, τότε θα έχει δημιουργηθεί και ένα κλίμα ιδανικό για να βρούμε επενδυτές για να σωθεί ο Παναθηναϊκός.

Αν ο κόσμος ενεργοποιηθεί και βοηθήσει με το σχέδιο, νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Είναι η πρώτη συγκέντρωσή μας. Οι παλαίμαχοι είναι άτομα που βάζουν πάνω από όλα τον Παναθηναϊκό γιατί έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας στον αθλητισμό με τον Παναθηναϊκό.

Τα πράγματα δεν είναι καλά. Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την παρτίδα. Θα προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να βρεθούν χρήματα για να μην τιμωρηθούμε. Σε χορηγούς, Παναθηναϊκούς. Παντού θα απευθυνθούμε».