Ο ΠΑΣ Γιάννινα απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών, για χρέος 18.330 ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή του Μιχάλη Μπουκουβάλα.

Το χέρι στην… τσέπη θα πρέπει να βάλει ο ΠΑΣ Γιάννινα αλλιώς απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών.

Έπειτα από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη 8/2, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 18.330 ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μιχάλη Μπουκουβάλα εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της απόφαση, σε διαφορετική περίπτωση θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Μπουκουβάλα Μιχαήλ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 18.330 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 400 ευρώ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 3/2022 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ, καθώς και της τελεσίδικης υπ’ αριθμ. 59/2022 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.