Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος,που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, απέρριψε πρόταση από κινεζική ομάδα! Δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του ο Απόλλωνας Λεμεσού!

Μετά από μια διετία στον Ολυμπιακό, όπου την πρώτη χρόνια ήταν εξαιρετικός μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και να τεθεί νοκ άουτ για δέκα μήνες, ο Λ’αζαρος Χριστοδουλόπουλος έμεινε ελεύθερος σήμερα από τους πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πρόσφατα σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψε πρόταση από ομάδα της Κίνας, η οποία του προσέφερε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τα δεδομένα της εποχής αλλά δεν τον κάλυπτε ποδοσφαιρικά, καθώς αναζητά κάτι καλύτερο.

Εξάλλου παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό, ο υγιής Λάζαρος ακόμη και στα 33 μπορεί να προσφέρει και να κάνει διαφορά. Από κει και πέρα, όπως είναι γνωστό από το ρεπορτάζ στην Κύπρο, ο Απόλλωνας Λεμεσού έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του και προσπαθεί να πείσει τον Χριστοδουλόπουλο να πει το «ναι» και να συνεχίσει στην Μεγαλόνησο.