Η ανανέωση του συμβολαίου του Ματίας Αλμέιδα με την ΑΕΚ έως το 2028 «ξενέρωσε» τους Μεξικανούς που αναζητούν προπονητή, ενδιαφέρονταν δεδομένα για τον «Pelado» και πλέον είναι αναγκασμένοι να πάνε για άλλα.

«Ο Ματίας Αλμέιδα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, κάτι που είναι άσχημο νέο για την El Tri, αλλά και για την Ομοσπονδία του Μεξικού που σίγουρα είχε στα ραντάρ του τον Αργεντινό στρατηγό και πρωταθλητή με την Club Chivas το 2017», αναφέρει χαρακτηριστικά το Sdpnoticias.

«Η ανανέωση του συμβολαίου του «Pelado» με την ελληνική ομάδα τον κάνει να αποχωρήσει από τη λίστα των υποψηφίων για να είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Μεξικού και η Ομοσπονδία πάει για άλλα», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

«Απέρριψε την προοπτική του Μεξικού ο Αλμέιδα», αναφέρει με τη σειρά του το Octave Sports, το οποίο εν συνεχεία υπογράμμιζε πως «ο «Pelado» ανανέωσε έως το 2028 με την ΑΕΚ και δεν είναι, πλέον, διαθέσιμος για να αναλάβει την Εθνική».

Επίσης το El Futbolero αναφέρει πως το «Μεξικό είπε “αντίο” στον Αλμέιδα που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2028 και όποτε είναι εκτός πιθανότητων να αναλάβει την Εθνική».