Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Μάκη Χάβο, με τον Γιάννη Πετράκη να είναι προ των πυλών και να είναι έτοιμος να αναλάβει.

Στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μάκη Χάβο προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα.

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής (4/6), ο τεχνικός των «κυανόλευκων» πέρασε από τα γραφεία της Ριζούπολης, όπου και είχε συνομιλία με τους ιθύνοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε συμφωνία, σε ότι έχει να κάνει με το ποσό της αποζημίωσης που θα λάβει ο Θεσσαλονικιός προπονητής, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους.

Η εξέλιξη αυτή, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως αναμενόμενη, καθώς μεταξύ των δύο πλευρών το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε ανταλλαγή εξωδίκων. Σε αυτά η ομάδα της Ριζούπολης καλούσε τον Μάκη Χάβο, να δώσει το παρών στο Διοικητικό Συμβούλιο και τον έμπειρο τεχνικό από την πλευρά του, να απαντάει μέσω του δικηγόρου του.

Τελικά οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές έπεσαν κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την επίτευξη του διαζυγίου ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μάκη Χάβο. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.»

Πλέον μετά την εξέλιξη αυτή, ο επικρατέστερος, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» είναι ο Γιάννης Πετράκης .

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, με τους ιθύνοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και το μόνο που απομένει εάν όλα κυλήσουν χωρίς κάποιο τυχόν απρόοπτο είναι η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του.