Το Σαββατόβραδο θα γνωρίζουμε την ομάδα που θα συμπληρώσει το παζλ της Super League 1 αποτελώντας την 14η της λίστας. Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη αναμετρώνται στις 20:00 (ακόμη ασαφές αν θα μεταδοθεί το ματς από την ΕΡΤ) στη Ριζούπολη, με τους γηπεδούχους να έχουν σαφές προβάδισμα μετά τη νίκη τους στα Πηγάδια με 1-0.

Ο Μπάμπης Τεννές για τους γηπεδούχους θα έχει στη διάθεσή του 16 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Φατιόν που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο ματς. Στον αντίποδα, οι Ακρίτες θα κατέβουν με μια αποστολή που όπως και στο παιχνίδι της Τετάρτης θα αποτελείται στην συντριπτική της πλειοψηφία από παίκτες της Κ17 και της Κ19.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» είναι το φαβορί για να επανέλθει άμεσα (μόλις πέρσι είχε υποβιβαστεί) στη μεγάλη κατηγορία, ενώ η Ξάνθη είναι σε πολύ δύσκολη θέση στην προσπάθειά της να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία για 32η σερί σεζόν (από το 1989).

Πιθανές συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Ρώσση, Λαγός, Βιτλής, Τσαμπούρης, Φατιόν, Μπλάζιτς, Καλ, Βάρκας, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης.

Ξάνθη (Καραγεωργίου): Μπέντο, Τενεκές, Θυμιάνης, Λεωντσάκος, Τσιτσεκίδης, Ισαακίδης, Ιγνατιάδης, Τσιλιγγίρης, Τσιπούρας, Φάκκης, Κοτόπουλος.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος