Ο Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε την αποστολή για τον ΠΑΟΚ, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν Μπρούνο Άλβες και Βικίντας Σλίβκα. Κανονικά σε αυτή ο Γκουστάβο Ντομίνγκες.

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής, κόντρα στον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την Παρασκευή (29/10) ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Τζιανλούκα Φέστα, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», στις υπηρεσίες των τραυματιών Μπρούνο Άλβες και Βικίντας Σλίβκα.

Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του αλλά και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γκουστάβο Ντομίνγκες, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έκανε γνωστή την αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, η οποία απαρτίζεται από τους: Κότσαρη, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Τσιλούλη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα και Ιωαννίδη.