Ο ΠΑΟΚ αξιώνει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, αναγκάζοντας την Μίλαν να στραφεί σε πιο… φθηνές λύσεις, αν και ο Χανιώτης στόπερ ήταν στα πρώτα ονόματα για τους ροσονέρι!

Ο Κουλιεράκης έλαβε υψηλή βαθμολογία από τον Chief Scout της Μίλαν, Τζέφρι Μονκάντα, στο report που παρέδωσε στo club, ωστόσο, οι αξιώσεις του ΠΑΟΚ οδηγούν τους ροσονέρι σε άλλες πιο φθηνές λύσεις.

Το αντίτιμο των 10 τουλάχιστον εκατ. ευρώ που ζητά ο ΠΑΟΚ κρίθηκε ιδιαίτερα υψηλό από τους ανθρώπους της Μίλαν, παρά το γεγονός πως η περίπτωση του «Κούλιε» ξεχώρισε!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ιταλίας, η Μίλαν στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις όπως αυτή του Μαξίμ Εστίβ, ο οποίος αγωνίζεται στη Μονπελιέ και είναι επίσης 21 ετών, αριστεροπόδαρος με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το 2025. Όπως και σε αυτήν του Κέλι Λόιντ της Μπόρνμουθ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Είναι βέβαιο πως οι ροσονέρι θα κινηθούν τον Ιανουάριο για απόκτηση κεντρικού αμυντικού καθώς ταλαιπωρούνται από σοβαρά προβλήματα τραυματισμών στα μετόπισθεν και έχουν φουλάρει τις μηχανές τους για να βρουν τον «εκλεκτό» που θα… κουμπώνει και στο budget τους.