Το δικό του σχόλιο για το σημερινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ έκανε ο Στράτος Αποστολάκης στον ΣΠΟΡ-FM 94,6 μιλώντας στον “αέρα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αποστολάκης:

Για τα πράγματα που έχουν να κερδίσουν από το «αιώνιο» ντέρμπι ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, τόνισε: «Ανήκουν στο παρελθόν αυτά που πέτυχα. Οι δύο ομάδες φαίνεται πως έχουν να κερδίσουν πολλά πράγματα αλλά έχουν να χάσουν πολλά. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ και είναι ένα ματς που του δίνει πράγματα, ενώ ο Ολυμπιακός πέραν γοήτρου δεν έχει να αποκομίσει τίποτα, καθώς δεν αναμένεται να χάσει τη δεύτερη θέση».

Για το πώς πιστεύει ότι θα εξελιχθεί το ματς: «Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει ρυθμό, δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και θα παίξει ρόλο σε τι μέρα θα είναι οι παίκτες, θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι επιφυλακτικός, ενώ δεν έχει κερδίσει σε ντέρμπι και θα παίξει σφιχτά, ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση μετά από την νίκη του με τον Άρη».

Για τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι προετοιμασμένος το θέλει πιο πολύ, θα είναι καλό να έχουν μία επιτυχία αλλά δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για πέμπτη θέση. Κράτησε πολύ το «ντεφορμάρισμα » του αλλά πιστεύω θα καταφέρει να επανέλθει.

Είχε καλό ρυθμό στον πρώτο γύρο και προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας και γενικά στους ποδοσφαιρόφιλους. Είναι καλό να στηρίζουμε τέτοιες ομάδες που έχουν αρκετούς Έλληνες παίκτες και νέα παιδιά, αυτό είναι θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πλέον οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού ξέρουν πώς να τον αντιμετωπίσουν, ενώ οι παίκτες του δεν έχουν συνηθίσει ψυχολογική και αγωνιστική επιβάρυνση και αυτό οδήγησε στην κάμψη ωστόσο θα την ξεπεράσουν».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει τρομακτικές επιλογές έχει παίκτες για τρεις ενδεκάδες ωστόσο πρέπει να έχει λιγότερους αλλά πιο ποιοτικούς παίκτες με αγωνιστική αξία αφού υπάρχουν πολλές απαιτήσεις, ενώ πρέπει να έχει και καλύτερες ευρωπαϊκές πορείες».

Για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ: «Δυνάμωσε ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει κάνει λίγες και επιλεκτικές μεταγραφικές κινήσεις, ενώ δυνατή είναι και η ΑΕΚ».