Ο Σέρχιο Αραούχο παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή και μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ TV αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του αλλά και για τον στόχο που έχει στα Play Off.

Ο Σέρχιο Αραούχο αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1), μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ για την Ένωση κόντρα στους Αρκάδες και μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ TV αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας αλλά και για τον στόχο που έχει στα Play Off.

«Κάποιες στιγμές παίξαμε καλά, κάποιες έτσι κι έτσι. Αυτό που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να βρούμε μια κανονικότητα και ελπίζω στα playoffs να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα ψηλά.

Εγώ δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα. Αν μπορέσω και το συνδυάσω με βραβείο, τότε είμαι μια χαρά. Αν πάλι δεν μπορέσω να το συνδυάσω με βραβείο και το πάρει κάποιος άλλος συμπαίκτης μου, από τη στιγμή που η ομάδα κερδίζει, είμαι ακόμα πιο χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Τσίνο».