Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει πέραση στην Ιταλία, με τα ΜΜΕ της χώρας να υπογραμμίζουν πως «αρέσει πολύ στη Φιορεντίνα», ωστόσο, δεν δίνουν μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Στο πρόσφατο κλάσικο της Θεσσαλονίκη, άνθρωπος της Φιορεντίνα βρέθηκε στο «Κλ.Βικελίδης» προκειμένου να σκανάρει την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Οι Ιταλοί διατηρούν «ζεστή» την υπόθεση, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «αρέσει» πολύ στους «βιόλα» και θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία αγοράς.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως οι άνθρωποι της Φιορεντίνα τον έχουν τσεκάρει αρκετές φορές δεδομένου πως φέτος έχει καθιερωθεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Εκείνο δε που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι πως δίνουν και μία πρώτη εκτίμηση ως προς τις πιθανότητες να προχωρήσει μία τέτοια κίνηση που δεν φαντάζει μεγάλη, μόλις 25%, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Από πλευράς ΠΑΟΚ πάντως δεν προκύπτει κάτι επί του παρόντος, έχοντας στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στους «τελικούς» που έχουν μπροστά τους μέχρι το τέλος της σεζόν, γνωρίζοντας πως αρκετοί ποδοσφαιριστές τους και κυρίως οι νεαροί έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και τραβούν πολλά βλέμματα αλλά είναι κάτι που δεν τίθεται προς συζήτηση για την ώρα…