Η παράδοση που θέλει τον Άρη κάθε καλοκαίρι να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε φιλική αναμέτρηση θα συνεχιστεί και φέτος με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να υποδέχεται την ερχόμενη Δευτέρα (21:00) τους Ερυθρόλευκους στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης-Ολυμπιακός τη Δευτέρα στις 21:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα ακόμα φιλικό τεστ προετοιμασίας για τους δύο συλλόγους. Το φιλικό ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης, μαζί με τις τιμές των εισιτηρίων.

Δείτε αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα (11/07) στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00), καθώς και τις τιμές των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

· 10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 (κάτοχοι διαρκείας)

· 15 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 (μη κάτοχοι διαρκείας)

· 20 ευρώ στις Θύρες 7, 9 (κάτοχοι διαρκείας)

· 25 ευρώ στις Θύρες 7, 9 (μη κάτοχοι διαρκείας)

· 30 ευρώ στα VIP «Άλκης Καμπάνος» (κάτοχοι διαρκείας)

· 40 ευρώ στα VIP «Άλκης Καμπανός» (μη κάτοχοι διαρκείας)

* Για τα παιδιά έως 14 ετών, καθώς και για τους κάτοχους του πακέτου εισιτηρίων των αγώνων με Ολυμπιακό και Α.Ε.Κ. για τα πλέι οφ της προηγούμενης σεζόν η είσοδος είναι δωρεάν.

Η διάθεση των εισιτηρίων, που ξεκινάει αύριο το πρωί, θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-o-s-f-p), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-15:00), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ.