Δεν προέκυψε νέο κρούσμα από τον δεύτερο κύκλο των τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα οι παίκτες και τα μέλη της ομάδας του Άρη και, ως εκ τούτου, η προπόνηση της Τρίτης (23/11) θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ο εντοπισμός θετικού κρούσματος στα σημερινά (21/11) τεστ που πραγματοποιήθηκαν στα μέλη της ομάδας του Άρη, του δεύτερου μέσα σε λίγες ημέρες, ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να αναβάλουν άμεσα την προπόνηση που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας και να ορίσουν επαναληπτικά τεστ για όλους.

Από τα τελευταία, δεν προέκυψε κάποιο κρούσμα και έτσι δεν αλλάζουν όσα ισχύουν για την προπόνηση της Τρίτης (23/11) και των επόμενων ημερών.

Φυσικά, δεν πρέπει να υπάρξει απόλυτος εφησυχασμός στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αφού, όπως έχει αποδείξει ο κορωνοϊός όλους αυτούς τους μήνες, δεν αποκλείεται κάποιος (ή περισσότεροι) να έχει ήδη «κολλήσει» και αυτό να φανεί σε επόμενα τεστ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, αναβλήθηκε, καθώς προέκυψε το πρωί και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα μας.

Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν -στη διάρκειας της ημέρας- σε νέο εργαστηριακό έλεγχο για τη νόσο COVID-19 και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ως εκ τούτου, η προπόνηση της Τρίτης (23/11), που είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», θα διεξαχθεί κανονικά».