Η ΠΑΕ Άρης ετοιμάζεται για την επιστροφή του κόσμου στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (01/11).
Η απόφαση της κυβέρνησης για τη σταδιακή και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα- εφόσον τελικά ισχύσει αφού εκφράζει αντιρρήσεις η επιτροπή των λοιμοξιολόγων, έχει σημάνει συναγερμό και στους ανθρώπους του Άρη που θα δουν το Κλεάνθης Βικελίδης να ανοίγει ξανά τις πύλες του σε κόσμο, έστω σε ένα μικρό αριθμό μετά από πολλούς μήνες αναμονής, στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με βάση τη χωρητικότητα του γηπέδου, το 10% αντιστοιχεί σε 2280 θεατές, νούμερο ασφαλώς μικρό για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του διψασμένου κόσμου της ομάδας, πόσω δε μάλλον τώρα που ο Άρης έχει κάνει και ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Το καθεστώς που θα ισχύσει και με ποιο τρόπο θα διατεθούν αυτά τα λίγα εισιτήρια, θα το ανακοινώσει σύντομα η ΠΑΕ. Το πιο πιθανό όμως είναι –και το πιο λογικό- προτεραιότητα να δοθεί στους κατόχους διαρκείας. Σε αυτούς που σε μια δύσκολη συγκυρία και με έντονη την αβεβαιότητα λόγω covid, έσπευσαν να αγοράσουν το καρτελάκι τους, βοηθώντας την ΠΑΕ. Ο ακριβής αριθμός των διαρκείας που έχουν διατεθεί δεν έχει γίνει γνωστός αλλά εικάζεται ότι είναι γύρω στα 1500. Επομένως μένει να φανεί πως ακριβώς θα διατεθούν τα υπόλοιπα.

Προηγούμενο άρθροFootball League:Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Πιερικό
Επόμενο άρθροΟλυμπιακός-Μαρσέιγ: Πιθανή αναστολή της επιστροφής των φιλάθλων