Γνωστή συνταγή πλέον από τον Χερμάν Μπούργος, που κρατάει τους Πάλμα-Γκρέι δίδυμο στην επίθεση στο 4-4-2 της πρεμιέρας απέναντι στον Λεβαδειακό. Οι επιλογές του Γιάννη Ταουσιάνη για την… επιστροφή στα σαλόνια της Super League.

Χωρίς εκπλήξεις η αρχική σύνθεση του Άρη για την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Αργεντινό τεχνικό να παρατάσσει την ομάδα του με 4-4-2 και τους Πάλμα-Γκρέι στην επίθεση. Με Καμάτσο στις πτέρυγες, εν απουσία του Ιτούρμπε.

Συγκεκριμένα, ο Κουέστα παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ με τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, και τους Οντουμπάτζο (δεξιά), με Πίρσμαν (αριστερά).

Στα χαφ προτιμήθηκαν οι Ντουκουρέ-Νταμπό και στα «φτερά» θέση παίρνουν Μαντσίνι (δεξιά) και Καμάτσο (αριστερά), ενώ μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Πάλμα-Γκρέι.

Αντίθετα για τον Λεβαδειακό και την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια, ο Γιάννης Ταουσιάνης επέλεξε τους: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδη, Τζημόπουλο, Βινίσιους, Βήχο, Μεχία, Μπελμόντε, Συμελίδη, Μουτίνιο, Βρακά, Δούμτσιο.