Ο Άκης Μάντζιος ετοιμάζεται να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

Με μια τελευταία προπόνηση σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Όπως συνηθίζει άλλωστε, ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης. Έκανε αρκετές δοκιμές, είχε σε γενικές γραμμές ανάμεικτους τους ποδοσφαιριστές του και επομένως μόνο ο ίδιος γνωρίζει αν υπάρχει πιθανότητα αλλαγών.

Προβλήματα για τον έλληνα τεχνικό δεν υπάρχουν (χθες βράδυ βγήκαν όλοι αρνητικοί στα τεστ covid) και έχει στα χέρια του πληθώρα επιλογών.

Το ερώτημα είναι αν θα εμπιστευτεί το σχήμα της νίκης στο Αγρίνιο ή αν θα κάνει έστω και μια αλλαγή. Το τελευταίο σενάριο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες λόγω της δυναμικής του αντιπάλου και της ανάγκης να προσαρμόσει το σχήμα του. Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να μείνει εκτός ο Σίλβα και να μπει στην ενδεκάδα ένας εκ των Μπερτόγλιο ή Μαντσίνι.

Κατά τα άλλα, ο Σιαμπάνης στο τέρμα, Σούντγκρεν και Σάκιτς στα άκρα, Μπεναλουάν, Ροζ στην άμυνα, Τζέγκο και Ματίγια στα χαφ, Ματέο, Γκάμα και Μάνος στην επίθεση δύσκολα θα αλλάξουν.