Οι γονείς του Βούλγαρου οπαδού που δολοφονήθηκε στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, βρέθηκαν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και ζήτησαν να λάμψει η αλήθεια.

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα η οικογένεια του του Βούλγαρου οπαδού που δολοφονήθηκε στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Πιστεύουμε θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Να λάμψει η αλήθεια. Ο στόχος μας πέρα από το να λάμψει η αλήθεια και να βρεθούν οι υπόλοιποι είναι να αποτραπούν περαιτέρω τέτοιες δολοφονικές επιθέσεις», ανέφερε η μητέρα του Τόσκο.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Παρηγόρης δήλωσε ότι η ανατροπή της κατηγορίας για τον άδικο χαμό του Τόσκο από τροχαίο ατύχημα και ανθρωποκτονία από αμέλεια άλλαξε πλέον σε ανθρωποκτονία από πρόθεση. “Αποτελεί μία ύστατη απονομή δικαιοσύνης και επαλήθευση σε αυτό που υποστήριζε από την αρχή η οικογένεια, η κ. Χαριζάνοβα (σ.σ. δικηγόρος οικογένειας και συνεργάτης του κ. Παρηγόρη) και εγώ ότι δηλαδή δεν πρόκειται για τροχαίο ατύχημα αλλά για εγκληματική ενέργεια”.

Προσθέτοντας έδωσε συγχαρητήρια στην αστυνομία για το πολύτιμο υλικό που έχει συγκεντρώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. «Αυτά τα στοιχεία οδηγούν σε συμπεράσματα τα οποία είναι λυπηρά. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη άλλα πέντε άτομα μεταξύ των κουκουλοφόρων δραστών που έχουν ταυτοποιηθεί. Έχουν βγει οι κουκούλες και πιστεύω θα υπάρξει συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

«Μία ευχή από την οικογένεια, από εμάς, από όλον τον κόσμο να είναι αποτρεπτικό το γεγονός της απώλειας. Να είναι το τελευταίο μαρτυρικό επεισόδιο που αφορά φίλαθλο. Θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας για να μην καταρρακώνεται η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό», συμπλήρωσε.

Ερωτώμενος για το ποιο ήταν το στοιχείο που οδήγησε στην αλλαγή της κατηγορίας δεν θέλησε να δώσει απάντηση λέγοντας μόνο ότι αφορά στοιχεία της δικογραφίας. «Όλα θα αποδείχνουν στο δικαστήριο», κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΑπόντες οι Βιεϊρίνια και Πέλκας στο Ηράκλειο
Επόμενο άρθροΜίσλινταντ: “Θα προωθήσω τον Φούντα όσο μπορώ”