Τρεις επιλογές έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο Ντάνιελ Μαντσίνι στον Άρη, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση ενόψει και της επανέναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας.

Στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το αυξημένο ενδιαφέρον για τον Ντάνιελ Μαντσίνι του Άρη.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έγινε γνωστό την Παρασκευή το βράδυ πως απασχολεί έντονα ομάδα από το Ντουμπάι, ενώ και ο ίδιος λόγω των εξαιρετικών χρημάτων που πρόκειται να πάρει το βλέπει θετικά.

Χθες το μεσημέρι, όμως, υπήρξε η πληροφορία πως εκτός από τον σύλλογο των Αραβικών Εμιράτων και η Κοπεγχάγη σκέφτεται να προχωρήσει από τώρα στην απόκτησή του ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι Άραβες προσφέρουν στον 25χρονο άσο τα τριπλά (!) χρήματα από αυτά που παίρνει αυτή τη στιγμή στον Άρη. Και αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος για τον οποίο σκέφτεται τη συγκεκριμένη προοπτική.

Οι Δανοί, από τη μεριά τους, δεν προτίθενται να τα… σκάσουν στον παίκτη, αλλά προσπαθούν να τον δελεάσουν μέσα από τη συμμετοχή της ομάδας τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Άλλωστε, η Κοπεγχάγη του «δικού μας» Ζέκα είναι αυτή τη στιγμή στους ομίλους του Champions League και μπορεί να συνεχίσει στην Ευρώπη και το νέο έτος.

Το συμβόλαιο του Μαντσίνι λήγει το καλοκαίρι του 2024 και πως ο Ντάνιελ Μαντσίνι όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος, ανεβάζοντας το επίπεδο στον Άρη, και φτάνει ουσιαστικά σε ένα limit up της χρηματιστηριακής του αξίας σε συνδυασμό με την ποδοσφαιρική.