Ευχαριστημένος από την απόδοση του Άρη τόνισε πως είναι ο Άκης Μάντζιος, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, με τον Έλληνα τεχνικό να επισημαίνει πως η ήττα από τον ΠΑΣ ήταν μια μικρή παρένθεση και οι «κιτρινόμαυροι» την έχουν ξεπεράσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την απαιτητική εβδομάδα που είχε ο Άρης: «Πρώτα απ’ όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδία, ήταν το τρίτο συνεχόμενο απαιτητικό παιχνίδι. Σε κάποια στιγμή γίνανε λάθη από κούραση και έλλειψη καθαρού μυαλού. Είχαμε τη δυνατότητα να βάλουμε κι άλλο γκολ και να μην αγχωθούμε. Κάναμε μια εξαιρετική εβδομάδα».

Ενώ συνέχισε: «Ήμασταν πληγωμένοι πριν τον ΠΑΟΚ. Κάναμε ψυχολογική διαχείριση, ανταποκρίθηκαν και αντέδρασαν τα παιδιά».

Όσον αφορά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αν ανήκει στο παρελθόν: «Προσπαθούμε και πιστεύω πως δείξαμε ότι το ξεπεράσαμε, το αποτέλεσμα ήταν ασυνήθιστο. Αν εξαιρέσουμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάξουμε πριν από αυτό, η ομάδα πάταγε καλά, ήταν μια μικρή παρένθεση. Όπως βλέπουμε δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, χρειάζεται υπομονή για να φτάσουμε τον Άρη όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αναφορικά με το παιχνίδι επί του Αστέρα: «Είναι μεγάλη υπόθεση, είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα, οργανωμένη κάθε παιχνίδι θέλει διαφορετική στρατηγική, θεωρώ όμως πως κερδίσαμε δίκαια».