Ο λόγος που καθυστερεί η άφιξη του Εχσάν Χατζισαφί στη Θεσσαλονίκη – και κατ’ επέκταση η τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Άρη – εντοπίζεται σε μια διένεξη του ποδοσφαιριστή με την Τράκτορ.

Παρά το γεγονός ότι ολοκλήρωσε ήδη από τις 5 Σεπτεμβρίου τις υποχρεώσεις του με την Τράκτορ, κατακτώντας το ιρανικό κύπελλο, ο Εχσάν Χατζισαφί παραμένει στην πατρίδα του και δεν έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να μετουσιώσει σε επίσημα έγγραφα την προφορική συμφωνία του με τον Άρη.

Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι η Τράκτορ χρωστά ένα σημαντικό ποσό στον 30χρονο αμυντικό, ο οποίος δεν προθυμοποιείται να της το χαρίσει τόσο εύκολα παίρνοντας την ελευθέρας του και λέγοντας αντίο. Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, οι δύο πλευρές προσπαθούν να λύσουν αυτή τη διένεξη, με την Τράκτορ να στοχεύει στην εκταμίευση του μικρότερου δυνατού ποσού και τον Χατζισαφί να επιθυμεί να μη φύγει με άδεια χέρια.

Το πρόβλημα του Άρη, ωστόσο, είναι ο περιορισμένος χρόνος: οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να καταθέσουν ως την Πέμπτη (10/09) την ευρωπαϊκή λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα, και φυσικά επιθυμία όλων στο σύλλογο είναι η τελευταία να περιέχει και τον Χατζισαφί.