Ο Άκης Μάντζιος και Μιχάλης Γρηγορίου παρατάσσουν σε σχηματισμό 4-2-3-1 τις ομάδες τους. Ο Μάριος Σιαμπάνης στα «γκολπόστ» των «κίτρινων», ενώ η Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Άρη με τις γνωστές απουσίες.

Για τη 19η αγωνιστική ο Άρης φιλοξενεί στην έδρα του τη Λαμία (23/01, 15.00). Δείτε τις επιλογές των δύο προπονητών για το βασικό σχήμα των ομάδων τους:

Για τον Άρη: Στην εστία ο Σιαμπάνης, στην άμυνα από δεξιά Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Λεϊσμαν,Λούμορ. Στα χαφ οι Σάσα και Τζέγκο, στο αριστερό άκρο ο Γκάμα, δεξιά ο Ιτούρμπε, δεκάρι ο Μπερτόγλιο και στην κορυφή ο Μάνος.

Για τη Λαμία, στην εστία ο Σαράνοφ, στην άμυνα από δεξιά Προβυδάκης,Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, στα χαφ οι Τζανδάρης και Μπεχαράνο, στο δεξί άκρο ο Μπανγκουρά, αριστερά ο Ρόμανιτς, ο Ταϊρόν επιτελικός μέσος και στην κορυφή ο Καραμάνο.

*Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μαυριτανίας για το Κύπελλο Αφρικής και επέστρεψε χθες (22/01) στη Θεσσαλονίκη, με τον Άκη Μάντζιο να τον συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή του Άρη.