Πολωνικά Μέσα αναφέρονται στη μεταγραφολογία γύρω από το πρόσωπο του κεντρικού αμυντικού του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ, και το ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας, προχωρώντας σε ισχυρισμούς σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Το ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του Λίντσεϊ Ροζ είναι απολύτως πραγματικό, στον βαθμό που ο παίκτης εξασφάλισε άδεια από τον Άρη ώστε να ταξιδέψει άμεσα στην Πολωνία για συζητήσεις με το σύλλογο της πρωτεύουσας.

Παρά τα γραφόμενα περί αξίωσης ενός εκατομμυρίου ευρώ ως αντίτιμο μεταγραφής από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», πολωνικά Μέσα αναφέρουν ότι τα δεδομένα στον… προϋπολογισμό της Λέγκια είναι διαφορετικά.

Πιο συγκεκριμένα, το «sport.tv» ισχυρίζεται ότι η Λέγκια μπορεί να δώσει μέχρι 500.000€ και μάλιστα, αν είναι εφικτό, θα προτιμούσε να πληρώσει και λιγότερα. Πάνω σε αυτά τα νούμερα βασίζεται και η πεποίθηση του πολωνικού συλλόγου ότι προσεγγίζει έναν παίκτη που κοστολογείται χαμηλότερα από την πραγματική του αξία.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα γύρω από τις διαπραγματεύσεις και τις προτάσεις που λαμβάνουν χώρα.