Από αύριο (2/06) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης με την ανάρτησή του, έδωσε μια γεύση από τα νέα διαρκείας, και ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, με την οποία ενημερώνει ότι τίθενται προς πώληση από την Τετάρτη, 2/06 τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Οι φίλαθλοι των «κίτρινων» θα μπορούν να τα προμηθεύονται ηλεκτρονικά, αλλά και από την μπουτίκ της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Άρη αναφέρει:

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψουμε ξανά στο “σπίτι” μας. Μετράμε αντίστροφα για να βρεθούμε και πάλι μαζί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Η πώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 10:00, ηλεκτρονικά από το viva.gr και από την ARIS F.C. Boutique.

Όσοι προσέρχονται στην ARIS F.C. Boutique για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Προς διευκόλυνση των φιλάθλων και προς αποφυγή συνωστισμού, συνιστάται η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσω Viva.gr Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους περσινούς κάτοχους Εισιτηρίων Διάρκειας και με νεότερη ανακοίνωση της θα ενημερώσει για επιπλέον παροχές.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://arisfc.com.gr/pdf/season-tickets-21-22.pdf