Σειρήνες από την Πολωνία για τον Κριστιάν Γκάνεα του Άρη, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «κίτρινοι» έχουν δεχθεί πρόταση από την Πογκόν Σέτσιν για την απόκτησή του.

Το σχετικό δημοσίευμα από μέσο της Πολωνίας κάνει λόγο μάλιστα για αξίωση από πλευράς Άρη, 200.000 ευρώ προκειμένου να γίνει η μετακίνηση του παίκτη στην πολωνική ομάδα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sport.se.pl: «Η Πογκόν έλαβε πρόσφατα ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Κάσπερ Κοζλόφσκι. Οι ιθύνοντες της ομάδας δεν σχεδιάζουν άλλες μεταγραφές, αλλά επικεντρώνονται στη μάχη για το πολωνικό πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή η Πογκόν είναι δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Λεχ Πόζναν.

Είναι πιθανό η Πογκόν να αποκτήσει έναν ακόμα παίκτη τον χειμώνα. Ο σύλλογος του Σέτσιν ρώτησε για τον αριστερό μπακ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Κρίστιαν Γκάνεα. Το συμβόλαιο του Ρουμάνου λήγει τον Ιούνιο και ο Άρης θα ήταν διατεθειμένος να τον πουλήσει για περίπου 200.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το θέμα της μεταγραφής είναι ανοιχτό, και δεν αποκλείεται ο Γκάνεα να μετακινηθεί τον χειμώνα στο Σέτσιν».