Με όλα του τα όπλα στην φαρέτρα αναμένεται να υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα (από τη στιγμή που επέστρεψε και ο τραυματίας Σάκιτς), ενώ στο ομαδικό πρόγραμμα επέστρεψαν χθες μετά την απολογία τους ο Λούκας Σάσα και ο Γιοχάν Μπεναλουάν.

Στη σημερινή προπόνηση ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει μία πιο λεπτομερή ανάλυση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, η οποία έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής στο φετινό πρωτάθλημα παρά τα κακά ως μέτρια αποτελέσματά της.

Στόχος των «κίτρινων» είναι να πετύχουν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά το σημαντικό «διπλό» που πήραν στη Λαμία και να βελτιώσουν κι άλλο την παρουσία τους στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Όπως είναι γνωστό, οι προπονήσεις του Άρη θα συνεχιστούν μέχρι νεοτέρας στο Κλεάνθης Βικελίδης, μέχρι να γίνει η αποκατάσταση των πρώτων ζημιών στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου. Οι συνολικές εργασίες, πάντως, θα κρατήσουν περίπου ένα μήνα.